Huren en kopen

Huren en kopen

Je gaat het aankomende weekend een leuk feestje geven! Super leuk natuurlijk maar je weet niet wat voor snacks je wilt hebben op het feestje. Je wilt dat dit een feest wordt dat onvergetelijk wordt en bij zo een feest hoort daar natuurlijk snacks bij. Je denkt goed na en je besluit om een chocoladefontein in te huren en allemaal chocolade en andere snacks te kopen. Je zoekt goed rond welke bedrijven dit allemaal doen en wanneer je het juiste bedrijf hebt gevonden ga je aan de slag. Het bedrijf komt een paar uur van te voren alles brengen. De chocolade snacks liggen klaar en ze bereiden de chocoladefontein voor. Uiteindelijk staat deze fontein aan en ziet het er prachtig uit.

Hoe kom ik aan een chocoladefontein?

Veel bedrijven verhuren een chocoladefontein. Dit kost niet veel maar dat ligt ook nog eens aan het bedrijf die zo een fontein verhuurt. Bedrijven hebben allemaal verschillende regels. Bij het ene bedrijf is dat je alleen een fontein kan kopen in verband met hygiëne en bij het andere bedrijf kan je het huren. Wanneer je een chocoladefontein huurt wordt er vaak verwacht dat ze hem weer schoon kunnen ophalen. Andere bedrijven zijn zelf aanwezig tijdens het huren en andere weer niet. Wanneer je eindelijk je chocoladefontein hebt kan je er lekker van genieten. Je doet de chocola erbij en je ziet de magie voor je. Als je zelf allergisch bent voor chocola of iemand anders die er ook van wilt eten kan je kiezen voor iets anders.
Een andere soort chocola waar ze niet allergisch voor zijn. Je kan ook kaas erin doen. Dan word het een kaas fondue. Dit moet wel in overleg met het bedrijf natuurlijk. Er wordt ook geadviseerd om bij de snacks die je onder de chocoladefontein gaat houden bijvoorbeeld; aardbeien, koekjes, lange vingers, kaas, en veel andere, om er een houten stok in te prikken. Of je zorgt ervoor dat er houten prikkers aanwezig zijn. Door het gebruik van deze houten prikkers voorkom je dat de handen van iedereen onder het chocola gaat zitten en de chocola schoon blijft. Niemand wilt ergens van eten als het er vies uitziet en niet hygiënisch is. Nu kan je lekker aan de slag met jouw feest en kan iedereen genieten.

MEER TE WETEN KOMEN

Fruit en zoetigheden

Onderdelen

Garantie